Tweedehands meubels Hoogezand, kringloopwinkel Hoogezand
Voor werk en ontwikkeling

Onze kringloopwinkel in Hoogezand heeft een uitgebreid aanbod

In onze in Hoogezand krijgen wij continu veel tweedehands meubels, wasmachines en andere spullen binnen. Ook fietsen rollen regelmatig in en uit en de boekenwurm kan hier zijn honger altijd stillen. 

tweedehands wasmachine; tweedehands fiets

Tweedehands wasmachines en huishoudelijke artikelen

Wij hebben regelmatig goede, gecontroleerde wasmachines in de verkoop. Ook wat betreft andere huishoudelijke artikelen zoals waterkokers, stofzuigers en magnetrons vindt u bij ons vaak wat u zoekt. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen!

Tweedehands fietsen

Al onze fietsen zijn door vakmensen nagekeken. De remmen zijn goed, het licht werkt en de ketting is geolied. Om te kijken welk model het beste bij u past, mag u gerust op een paar modellen een rondje komen fietsen. Tegen een schappelijke prijs, rijdt u er direct mee naar uw volgende bestemming.

tweedehands meubels Hoogezand

Tweedehands meubels

Bent u op zoek naar een mooie bank of een handige kast? Wij hebben een groot assortiment meubels in onze ruimte staan. Kom eens lekker op onze banken zitten, of trek een laatje open om te zien of de kast aan uw wensen voldoet.

tweedehands boeken Sappemeer

Boeken / cd’s

Aan de leestafel in onze ruime winkel kunt u gezellig even kijken in de boeken die we voor u in de aanbieding hebben. We hebben boeken voor kinderen en ook voor volwassenen. Het aanbod vernieuwt voortdurend.

Ook zijn er altijd mooie cd’s te koop.

Vintage kleding; tweedehands kleren

Kleding

Vintagekleding wordt steeds populairder. Met een beetje geluk vindt u precies de jurk of jas die bij u past. In onze kringloopwinkel in Hoogezand zijn de artikelen zijn zeer scherp geprijsd. We hebben een ruime voorraad kleding voor volwassenen, maar ook veel baby- en kinderkleding.